30 Ağustos 2013 Cuma

Arnavut Ciğeri




Malzemeler1 Adet koyun ciğeri 
Yarım su bardağı un 
1 Su bardağı sıvı yağ 
2 Adet soğan 
Yarım demet maydanoz 
Tuz
Hazırlanışı
  • Ciğeri güzelce temizleyin, küp küp kesin ve, yıkayın  süzgece koyun.
  • Suları iyice süzülünce ciğerleri una bulayın.
  • Yağı iyice kızdırın.
  • Fazla unlarını alın ve kızgın yağda kevgirle karıştırarak biraz pişirin.
  • Piyaz için soğanları doğrayın ve kıyılmış maydanozla iyice karıştırın.
  • Ciğerleri ve hazırladığınız piyazı servis tabağına alın ve arnavut cıgeri servise hazır afiyet olsun.)
Arnavut Ciğeri yemeği tarifi

0 yorum :

Yorum Gönder